Klik på “Log på Børneroden” i øverste venstre hjørne for at logge på
Første gang du logger på skal du bruge NemID.
Du kan nu se en menu med dit eget navn og dit barns navn. Klik på eget navn og Personligt for at oprettet brugernavn og kodeord.
Start med at udfylde dit barns stamkort. Klik på dit barns navn, menupunktet personligt og menupunktet stamkort
Du kan hente appen “Børneroden” i App Store og i Google Play. Scan QR koden herunder eller søg på “Børneroden"
Du kan godkende en browser, så du med brugernavn og kodeord kan logge ind på børneroden.dk og derved undgå at skulle bruge NemID. Klik på eget navn og derefter på menupunktet Personligt.
Når du har indtastet brugernavn og password i app skal du aktivere med aktiveringskode. Du finder aktiveringskode til app under dit navn og Personligt.
Du finder aktiveringskoden i dette område under dit navn og Personligt.
Velkommen til BørneRoden

I Hillerød kommune har vi fokus på at styrke samarbejde og kommunikation med forældre. Vi bruger derfor den platform, der hedder BørneRoden, både i forhold til forældresamarbejdet og i forhold til institutionernes interne arbejde med børn, aktiviteter, personale med mere.

BørneRoden.dk er forældres indgang til platformen, som nu er opgraderet til nyeste version. 

Det kræver netadgang og man bruger nem-ID for at logge på. Tryk her for at få vejledning til dette.

På BørneRoden.dk kan man følge med i sit barns hverdag, kommunikere med institutionen, se pædagogisk dokumentation af aktiviteter ens børn er med i, se sine børns billedarkiv og meget mere, men man vil også kunne følge institutionernes generelle arbejde med blandt andet læreplaner og indsatser.

Alle institutioner i Hillerød anvender BørneRoden og platformen er en del af den løbende digitaliserings-indsats i Hillerød kommune, der skal understøtte og udvikle det fortsatte arbejde mellem forældre og institutioner. 

På denne side vil man kunne finde vejledninger og oplysninger omkring BørneRoden. Er man som forældre i øvrigt i tvivl om noget omkring platformen, kan man altid henvende sig i sit barns institution og få hjælp.

Du kan hente appen “Børneroden” i App Store og i Google Play. Scan QR koden herunder eller søg på “Børneroden"
Scan QR koden eller hent app’en BørneRoden i App Store eller Google Play
Alle dagligdags funktioner kan tilgås gennem app’en. Beskeder, billeder, dagbøger, aktiviteter m.m. er tilgængeligt. Selv registrering af fravær og ferie kan foretages direkte i app’en. 

Denne adgang kræver kun NemID første gang. Når du installerer app’en skal du være logget på børneroden.dk. På fanen med dit eget navn kan du tilmelde din smartphone og oprette et brugernavn og kodeord.