Børneroden
 

Børneroden i dagligdagen

Når dit barns institution har implementeret Børneroden, vil meget af pædagogernes daglige arbejde være digitaliseret. På denne måde frigives tid til andre og sjovere ting i institutionen. 
Du vil derfor opleve forandringer og nyskabelser i din daglige interaktion med institutionen. I det følgende er nogle af de mest markante nævnt:

 • Tjek ind / Tjek ud
  Ind- og udtjekning foregår på en touchskærm i institutionen. På denne skærm præsenteres du blandt andet for informationer omkring dit barns dag, samt nyttig viden om kommende aktiviteter. 

 • Daglig kommunikation
  Alt skriftligt kommunikation fra institutionen er samlet på ét sted: Børneroden. Du har derfor altid styr på aktuelle dagbøger, opslag, aktiviteter, forældresamtaler m.m. 

 • Stamkort
  På børneroden.dk kan du udfylde dit barns digitale stamkort. På denne måde sikrer du, at institutionen altid har opdaterede informationer omkring dit barn.

 • Samlet adgang til alle dine børn
  Har du flere børn i kommunen, får du samlet adgang til alle børnene. 

 • Billeder og video
  Med Børneroden er det blevet lettere for institutionen at dokumentere deres pædagogiske praksis med billeder og video. Gennem Børneroden har du derfor let adgang til et galleri med billeder og video af dit barns liv i institutionen.